Ydelser

WordPress hjemmesider

Vi tilbyder alt i WordPress hjemmesider. Alt lige fra den helt basale hjemmeside til den store kompliceret webshop med mange tusinde produkter. Ingen opgave er for stor eller lille for os.

Vi har allerede leveret et utal af forskellige WordPress hjemmesider, som spænder vidt i størrelsen.

Du er en del af hele processen – lige fra ide til når det færdige produkt online. Selv når vi har leveret hjemmesiden til dig, så vil vi ikke være længere end et telefon opkald væk, hvis du skulle få brug for vores hjælp.

Søgemaskineoptimering

En hjemmeside uden besøgende er ikke noget værd – vi tilbyder derfor også at varetage søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside. Når du får en hjemmeside fra os af er den allerede on-page optimeret, men søgemaskineoptimering er løbende arbejde både på og udenfor siden. Hvis de gode resultater skal opnåes så kræver det løbende arbejde, som vi har dokumenteret resultater på.

Vi sørger hele tiden vi er up-to-date med de nyeste teknikker og tendenser inden for søgemaskineoptimering ved, at arbejde på vores egne medier. På den måde kan vi dokumentere alle metoder vi benytter os af er sikre, og virker.

Komplet online løsning

Med en Komplet online løsning varetager vi din hjemmeside og markedsføring for dig. Det er perfekt for den travle virksomhed, som ikke selv har tid til at passe sine online medier – eller til virksomheden, som bare ønsker at overlade det til de professionelle.

Vi varetager alt fra at holde din hjemmeside opdateret til den løbende markedsføring, mens vi løbende er i kontakt med jer. Vi rapportere løbende til jer samt hører, hvilket ønsker og planer i har for fremtiden.